Locatie

Onze locatie

Leek, Groningen

Ruime eigen parkeerplaats

Ruime eigen parkeerplaats

Gelegen aan een park met waterpartij

Gelegen aan een park met waterpartij

Leek is een gemeente met circa 19.000 inwoners. Het merendeel hiervan woont in de kern Leek/Tolbert.

Leek vervult een regionale functie in het Groninger Westerkwartier. Gelegen aan de rijksweg A7, de verbindingsas tussen de randstad en Noord Duitsland, is Leek een prima uitvalsbasis voor bedrijven. De centrale ligging in Noord Nederland en de uitstekende bereikbaarheid hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de bovengemiddelde economische groei van Leek.
Leek beschikt over vijf bedrijventerreinen waar een grote diversiteit aan bedrijven zich heeft gevestigd.

Voor het in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark Leeksterveld, dat direct aan de snelweg A7 is gelegen, is de belangstelling groot. Dit bedrijventerrein is vooral geschikt voor bedrijven waarvoor een representatieve uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid van groot belang zijn.

Ook is Leek als woongemeente zeer geliefd.
Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum, een prima onderwijsaanbod en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Ook de nabijheid van de stad Groningen met zijn universiteit, Hogescholen en cultureel aanbod maakt Leek tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats.

LageTraan4ELeek-39 LageTraan4ELeek-11 LageTraan4ELeek-10 LageTraan4ELeek-08 LageTraan4ELeek-06 LageTraan4ELeek-05 LageTraan4ELeek-04